• Newbie
TJLSS 5 GALON CACHET ALATOR Organizator za skladištenje 42 džepova Vrtni setovi za ruke TOTE torbica Oxford Torry Vrt
zoom_in

TJLSS 5 GALON CACHET ALATOR Organizator za skladištenje 42 džepova Vrtni setovi za ruke TOTE torbica Oxford Torry Vrt

KM 130.28

Pristupačnost
check Na skladištu

Napravljen od oksfordske krpe, otporan na suzu, otporan na habanje, vodootporan i izdržljiv. Alati se mogu pohraniti za jednostavno uklanjanje i čišćenje. Vrtni komplet alata može zadržati vaše vrtne alate po redu i je osnovni vrtni alat. Vrlo pogodan za uzgajivače i vrtlare. Takođe je dobar poklon za roditelje, žene, muževe i članove porodice. Kantu možete staviti u vrtni komplet, kao što je prikazano na slici, to će biti neovisan vrtlarstvo. Napravljen od oksfordske krpe, otporan na suzu, otporan na habanje, vodootporan i izdržljiv. Alati se mogu pohraniti za jednostavno uklanjanje i čišćenje. Vrtni komplet alata može zadržati vaše vrtne alate po redu i je osnovni vrtni alat. Vrlo pogodan za uzgajivače i vrtlare. Takođe je dobar poklon za roditelje, žene, muževe i članove porodice. Kantu možete staviti u vrtni komplet, kao što je prikazano na slici, to će biti neovisan vrtlarstvo. Napravljen od tkanine Oxford, otporan na suze, vodootporne i izdržljive boje mogu se pohraniti za jednostavno uklanjanje i čišćenje. Vrtni komplet alata može čuvati vaše vrtne alate po redu i je osnovni vrtni alat. Pogodno je za uzgajivače i Vrtlari. Takođe je dobar poklon za roditelje, žene, muževe i porodične članove. Možete staviti kantu u vrtni komplet, kao što je prikazano na slici, to će biti neovisan vrtlarstvo. Materijal : Nylontype : Bagpackage uključen : Toolkit * 1 Ako Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.light.light Snimanje i različite prikaze mogu uzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarnog od stvarnog stvar. Greška dozvoljene mjere je +/- 1-3cm.

Material:
Nylon
Type:
Bag
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm. :

Slična roba..