• Newbie
Okleen narandžasti višestruki piling spužva. Napravljeno u Evropi. 18 paketa, 4,3x2,8x1,4 inča. Teška vlakna bez mirisa i bez grebena. Izdržljiv i osjetljiv ribanje za pećnicu i štednjak, kupatilo i podrum
zoom_in

Okleen narandžasti višestruki piling spužva. Napravljeno u Evropi. 18 paketa, 4,3x2,8x1,4 inča. Teška vlakna bez mirisa i bez grebena.

KM 0.67

Pristupačnost
check Na skladištu

Napravljeno u Evropi. Okleen spužvi dizajnirani su u Europi kao savršeni univerzalni alat za čišćenje i proizvedeni u Europi da budu sigurni na većini domaćinstava i vanjskih površina. Odlično je rješenje za pranje posuđa, pećnice, peći, čišćenje kupaonice, ribići pod, vrt i garažne stvari, koristeći u teškim projektima. Više pjena. Jedinstveni porozni poliuretanski sloj pjene (nazvan "morska pjena" Specijalni sloj) stvara više pjene koristeći manje deterdženta za kućanstvo / kuhinju / čišćenje na otvorenom. Okleen spužvi pomažu uštede novca. Također ova sloj "morske pjene" ima odlično efekt sušenja i dobro održava svoj oblik. Lako se prati. Spunges raduje sjajno u kuhinjama, kupaonicama, podrumima, garažama, šalterima, vrtovima, uredima itd. I povišeni Okleen multi upotrebljavaju spužve lako se mogu pratiti. Samo ih isperite pod tekućom vodom sa deterdžentom. Na ovaj način spužve bit će svjež i mirisan. Izdržljiv, snažni i gusti materijali. Okleen spužve su vrlo efikasne u svakodnevnoj upotrebi unutar kuće i na otvorenom. Pročistite, obrišite i očistite sa Okleen Spungeu dugo bez kompromisa na snazi! I gusti materijali spužva to osiguravaju ovo. Ali prije upotrebe, ispitna spužva prvo na neupadljivom području za provjeru nema oštećenja površine, jer bi se neke površine mogle ogrebati. Pogodne ručne veličine. Okleen Green Multi Upotreba Spužva s pilingom imaju veličinu dlana od 4,3 x 2,8 x 1,4 inča. Oni su mekani dodir, udobni i najbolji za svakodnevne poslove u kuhinji, kući i na otvorenom. Narančasta spužva Okleen stvorena su kao efikasno sredstvo za čišćenje za prljave površine svih vrsta. Spunge se sastoje od dva sloja - pjenasto sloja ("morska pjena") i provaliti sloj. Okleen spužve dizajnirani su kao savršen univerzalni alat za čišćenje i proizvedeni da budu sigurni na većini domaćinstava i vanjskih površina. Odlično je rješenje za pranje posuđa, čišćenje kupaonice, čišćenje vrta i garažnih stvari, koristeći u teškim projektima. Napravljeno u Evropi. Jedinstveni poliuretanski sloj pjene (nazvan "morska pjena") stvara više pjene koristeći manje deterdženta za kućanstvo / kuhinju / vanjsko čišćenje. Okleen spužvi pomažu uštede novca. Također ova sloj "morske pjene" ima odlično efekt sušenja i dobro održava svoj oblik. Jaki, izdržljivi i gusti materijali vrlo su efikasni u svakodnevnoj upotrebi. Pročistite, obrišite i očistite sa Okleen Spungeu dugo bez kompromisa na snazi! I gusti materijali spužva to osiguravaju ovo. Spunges raduje sjajno u kuhinjama, kupaonicama, podrumima, garažama, šalterima, vrtovima itd. I osim operacija Okleen spužva se lako mogu pratiti. Samo isperite pod tekućom vodom sa deterdžentom.

Slična roba..