• Newbie
Originalna Avata zaštita propelera za DJI Avata Drone dodatna oprema (usvaja kanal i precizan aerodinamički dizajn za glatkiji protok zraka i sigurnije let.)
zoom_in

Originalna Avata zaštita propelera za DJI Avata Drone dodatna oprema (usvaja kanal i precizan aerodinamički dizajn za glatkiji protok

KM 21.75

Pristupačnost
check Na skladištu

【Stabilan let】 Avata zaštitnik propelera prihvaća kanal i precizan aerodinamički dizajn za glatkiji protok zraka i sigurnije let. Sigurna i pouzdana】 Lagana propelerska zaštita u potpunosti štiti propelere i poboljšava sigurnost leta. Posebno je korisno za početnike i prilikom letenja u zatvorenom ili na mjestima s mnogim preprekama. 【Specijalni dizajn】 Oblik zaštitnice propelera usvaja dizajn tvrđave, koji može poboljšati žilavost, učinkovito jastuk u jastuku i izolirati propelere kako bi zaštitili dronu, zidove ili bilo koje druge prepreke. 【Kvalitetan dizajn】 Visokokvalitetni lagani materijali, visoka čvrstoća, dobra žilavost, neće uticati na normalan let Mini 3 Pro, čitav set teži samo 49,5 grama, a tekstura je lagana i ne utiče na let Koristite. To je visokokvalitetna bespredljiva pribor. 【Zaštita slijetanja】 Štitnik propelera štiti propelere dok učinkovito poboljšavaju mini 3 prou Prilagodljivosti na zemlju tijekom polijetanja i slijetanja. Pomaže u smanjenju rizika od oštećenja ili povrede. 【Stabilan let】 Avata zaštitnik propelera prihvaća kanal i precizan aerodinamički dizajn za glatkiji protok zraka i sigurnije let. Sigurna i pouzdana】 Lagana propelerska zaštita u potpunosti štiti propelere i poboljšava sigurnost leta. Posebno je korisno za početnike i prilikom letenja u zatvorenom ili na mjestima s mnogim preprekama. 【Specijalni dizajn】 Oblik zaštitnice propelera usvaja dizajn tvrđave, koji može poboljšati žilavost, učinkovito jastuk u jastuku i izolirati propelere kako bi zaštitili dronu, zidove ili bilo koje druge prepreke. 【Kvalitetan dizajn】 Visokokvalitetni lagani materijali, visoka čvrstoća, dobra žilavost, neće uticati na normalan let Mini 3 Pro, čitav set teži samo 49,5 grama, a tekstura je lagana i ne utiče na let Koristite. To je visokokvalitetna bespredljiva pribor. 【Zaštita slijetanja】 Štitnik propelera štiti propelere dok učinkovito poboljšavaju mini 3 prou Prilagodljivosti na zemlju tijekom polijetanja i slijetanja. Pomaže u smanjenju rizika od oštećenja ili povrede. U kutiji : DJI Avata Propeler Štiti × 1 vijak za slijetanje × 2 vijak (m2 × 4,3) × 8 vijak (m1.6 × 5) × 2 vijak (m2 × 6,3) × 2 Specifikacije : Dimenzije (l × W × H) : 180 × 180 × 41,5 mm Težina : Približno 49,5 g.

Slična roba..