• Newbie
Digitalni NC Canon Zoom Telefoto EF 100-400mm F / 4,5-5,6L je višestruko obloženo navodno s visokim slojem, više navoja, 3 komada Filter komplet za objektiv izrađen po optici + NWV Direktno krpa za čišćenje mikrovlakana.
zoom_in

Digitalni NC Canon Zoom Telefoto EF 100-400mm F / 4,5-5,6L je višestruko obloženo navodno s visokim slojem, više navoja, 3 komada

KM 39.98

Pristupačnost
check Na skladištu

UV filter (ultraljubičast) izmaglica (1a) za zaštitu od prašine, prljavštine, ogrebotina, otisaka prstiju i sunčevih ultraljubičastih zraka. Kružni polarizacioni filter. Koristi se za povećanje zasićenosti boje, poput zamračenja plavog neba tako da se izdvajaju bijeli oblaci. FL-D filter (fluorescentno) za slikanje u zatvorenom prostoru pod fluorescentnim svjetlima. Ovaj filter uklanja zelenkasto nijansu datu fluorescentne rasvjete. Kompaktna zaštitna futrola za transport i skladištenje vašeg seta filtera. 10 godina garancije. Ovaj artikal uključuje : 1. UV leće filter 2. Kružni filter za polarizaciju 3. Flourescent filter 4. Filtriranje torbice 5. NWV Direktna krpa za čišćenje mikrovlakana. Filteri objektiva su prozirni komadi stakla postavljeni ispred objektiva kamere da biste izmijenili ili podesili svjetlo ulazak u kameru i što je još važnije zaštitilo objektiv kamere. Filteri za sočire Poboljšavaju fotografije kontrole nad svjetlom i omogućavaju im da naglase značajke scene koje smatraju najvažnijim. Ovaj komplet filtra je kombinacija tri esencijalna filtera bez fotografa bez fotografije bez fotografije i digitalni CCD je osjetljiviji na UV svjetlost nego što su naše oči. To se često pojavljuju na slikama snimljenim iz visokih visina i dugih udaljenosti posebno nad vodom. Ovaj filter će ukloniti UV svjetlost i još važnije zaštititi svoje objektiv od vlage, ogrebotina i oštećenja. Kružni polarizer - pruža poboljšanje boje i kontrasta. Reflektirana svetlost se često pojavljuje kao bjelkasti bljesak koji pere boju na slici. Polarizacijski filter ispravit će ovaj problem stvarajući duboko plavo nebo. Također uklanja blještavi od nemetalnih površina poput prozora i vode.fld - pruža korekciju boja prilikom snimanja pod fluorescentnom rasvjetom. Uklonit će zelenkasto nijanse sa slike, pružajući ugodne tonove kože i istinito za život u boji. Garancija : 10 godina garancije proizvođača. Napravljeno u japanu.

Slična roba..